Usatîi și Slusari: Nunta PAS-Nichiforciuc a avut loc

Publicat:

După ce candidatul PAS Vasile Tîtlu a fost ales președinte de raion la Florești, fostul vicepreședinte al Parlamentului Alexandru Slusari, dar și liderul Partidului Nostru Renato Usatîi au venit cu reacții în acest sens.

„Astăzi la Florești a avut loc o nuntă politică mizerabilă. Partidul Nostru nu a putut și nu va susține așa ceva. Rog insistent să nu mai folosiți denumirea partidului pentru realizarea ambițiilor personale prin orice metodă”, scrie Renato Usatîi pe rețelele sociale.


Citeşte şi: România, principala destinație a mărfurilor moldovenești

Liderul Partidului Nostru susține că, pentru obținerea unor funcții în Consiliul Raional Florești, „unii și-au pierdut mintea și onoarea”. De asemenea, acesta vine cu o solicitare: „Toate persoanele implicate în această nuntă să plece din partid. Îmi pare rău pentru încrederea investită în unele persoane”.

La rândul său, ex-deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a venit cu un comentariu în acest context pe pagina sa de Facebook.

„Europa a „triumfat” la Florești. Doamna Sandu, copii de la grădiniță pot uita de schemele lui Nichiforciuc. Nunta PAS-Nichiforciuc a avut loc. Trebuie de menționat că colacii mirelor le-au adus doi consilieri de la Partidul Nostru. Felicitări și pentru tine, Renato Gheorghievici. Un președinte de la PAS, care a pierdut alegerile în satul lui, doi vice de la Respect Moldova și un vice de la formațiunea lui Usatîi. Așa arată formula de guvernare în acest raion”, scrie Slusari.

Acesta a adăugat că, pentru el, acest dezmăț „depășește toate liniile roșii”. El susține că „cei de la PAS au făcut coaliție cu omul care era în cârdășie cu Plahotniuc, Dodon și Șor și care era responsabil pentru prelucrarea individuală a deputaților în perioada statului capturat”.

„Rușine puțin spus, nestimați reprezentanți ai PAS”, a mai adăugat Alexandru Slusari.

  Fostul primar al satului Domulgeni, care a participat și la ultimul scrutin din partea partidului PAS, însă a pierdut în fața candidatului PDCM, a devenit președintele raionului Florești. Despre acest lucru a anunțat deputatul PAS Larisa Novac.

Citeşte şi: Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală pornită pe numele deputatului Nesterovschi

„Este o onoare, dar și o responsabilitate în fața tuturor cetățenilor. Este important de unit eforturile, administrația publică centrală și administrația publică locală pentru a asigura parcursul european ireversibil al țării noastre. Felicitări, domnul Președine al raionului Florești Vasile Tîltu și mult succes în activitatea de mai departe. Cu eforturi comune vom crea condiții mai bune pentru oamenii din raionul Florești”, a scris Novac.

În urma alegerilor din 5 noiembrie, PAS a luat 22% din voturi pentru Consiliul raional Florești și opt mandate de consilier raional.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

CPI a emis mandate de arestare împotriva a doi importanţi comandanţi ruşi pentru presupuse crime de război în Ucraina

CPI a emis mandate de arestare împotriva a doi importanţi comandanţi ruşi pentru presupuse crime de război în Ucraina Curtea Penală Internaţională (CPI) a emis...

Numărul șomerilor moldoveni – în creștere continuă

Numărul șomerilor moldoveni - în creștere continuă Tot mai mulți moldoveni completează tabăra șomerilor, iar majoritatea celor afectați de șomaj locuiesc în zonele rurale ale...

Comisia Europeană propune prelungirea acordurilor privind transportul rutier cu Ucraina şi R.Moldova

Comisia Europeană propune prelungirea acordurilor privind transportul rutier cu Ucraina şi R.Moldova Comisia Europeană a propus marţi prelungirea acordurilor privind transportul rutier cu Ucraina şi...

Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută

Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută Cercetătorii de la University of California-San Diego spun că evitarea comportamentului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.