VIDEO Sergiu Mocanu îi aduce acuzații grave șefului IGP, după ce fiul său a parcat neregulamentar

Publicat:

VIDEO Sergiu Mocanu îi aduce acuzații grave șefului IGP, după ce fiul său a parcat neregulamentar

Sergiu Mocanu, ex-președintele partidului „Republica Unirii” a a declarat că fiul său, Roman Mocanu, ar fi parcat neregulamentar pentru că ar fi avut o urgență, iar când Viorel Cernăuțeanu a sesizat contravenția, acesta era prezent.  

În dimineața zilei de joi, 2 mai, pe rețelele de socializare, Sergiu Mocanu a publicat un filmuleț video în care explică cum s-a iscat conflictul cu șeful IGP.


„Roman l-a întrebat dacă și-a terminat fotografierea sau filmarea, s-a urcat în mașină și a plecat fără să intre în vreo altercație cu el, înțelegând cu cine are de-a face, sperând că îi vine o citație să plătească o amendă pentru parcare neregulamentară.

Nu vă puteți imagina ce s-a întâmplat în clipa următoare. În câteva minute, el a fost blocat pe strada Șciusev, unde are un birou. Trei echipaje de Poliție, cu polițiști înarmați, cu mâna pe armă. Roman Mocanu a fost sechestrat practic de ei și condus la Secția de monitorizare și documentare a traficul rutier. Câteva ore fiul meu a fost sechestrat acolo. Au fost ridicate toate camerele de vedere, verificat totul. În rezultat, nu au putut să îi ridice permisul de conducere, pentru că acesta era ordinul lui Cernăuțeanu. „Documentat”, acesta a fost ordinul strigat la telefon, pe care l-a auzit Roman.

Roman este documentat în continuare, pentru că nu au putut să-i ridice permisul. (…) Roman este un om de afaceri, care are o companie și își desfășoară activitatea așa cum poate”, a declarat Sergiu Mocanu, fără să menționează că ar fi încercat să-l contacteze pe șeful IGP.

Amintim că, anterior IGP a publicat un comunicat de presă în care a transmis că tatăl unui șofer care a parcat neregulamentar în centrul capitalei și a fugit de la locul faptei ar fi încercat să „discute” cu șeful IGP Viorel Cernăuțeanu, care a solicitat un echipaj de poliție pentru documentarea contravenției.

„După ce s-a asigurat că șoferii nu se simt rău și că mașinile nu au defecțiuni tehnice, șoferii lipsind de lângă mijloacele de transport, șeful IGP a solicitat un echipaj de poliție pentru documentarea celor doi conducători auto.

La revenire, șoferul BMW-ului gri a refuzat să aștepte echipajul pentru a-i fi întocmit procesul verbalpentru încălcarea comisă, dar a urcat în mașină și a plecat. Polițiștii au fost nevoiți să-l stopeze pe o altă stradă pentru a-i întocmi sancțiunea”, notează reprezentanții Inspectoratului.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Cântăreţul croat Baby Lasagna îşi donează recompensa primită după Eurovision clinicilor de oncologie

VIDEO - Cântăreţul croat Baby Lasagna îşi donează recompensa primită după Eurovision clinicilor de oncologie Reprezentantul Croaţiei la ediţia din acest an a concursului muzical...

O sabie dăruită de Napoleon mareşalului Joachim Murat ar putea fi vândută la licitaţie cu aproape 1 milion de euro

O sabie dăruită de Napoleon mareşalului Joachim Murat ar putea fi vândută la licitaţie cu aproape 1 milion de euro O sabie de război cu...

Vaccinarea împotriva HPV oprește 90% din cazurile de cancer de col uterin

Vaccinarea împotriva HPV oprește 90% din cazurile de cancer de col uterin Imunizarea adolescenților cu vaccinul împotriva HPV reduce cu 90% cazurile de cancer de...

Will Ferrell şi Ramy Youssef pregătesc o nouă miniserie de comedie pentru Netflix

Will Ferrell şi Ramy Youssef pregătesc o nouă miniserie de comedie pentru Netflix Will Ferrell şi Ramy Youssef colaborează la o nouă miniserie de comedie...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.