Vlad Filat: Poți amăgi un timp câțiva oameni, dar nu poți amăgi permanent toți oamenii

Publicat:

Partidul Liberal din Moldova se bucură de răspândirea înțelegerii necesității Unității sociale, dar în același timp înțelege într-un mod individual termenul de „unire”.

Așa a reacționat partidul lui Vlad Filat la îndemnul lansat de socialistul Igor Dodon, de a se alătura unui protest împotriva Guvernării.


Citește și : Moldova și UE au semnat un acord crucial pentru aderare

„Pentru noi Unire înseamnă să întreprindem acțiuni prin care reducem nivelul de dezbinare socială, de polarizare politică și nivelul de pesimism în societate. Echipa PLDM își propune să unească societatea în jurul unui set de priorități economice și sociale, care vor determina modernizarea și dezvoltarea economiei, vor determina atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă competitive și interesante pentru tineri, vor contribui eficient la reducerea intenției de plecare a oamenilor din Moldova, vor opri depopularea localităților și vor încuraja natalitatea”, a argumentat echipa PLDM.

În același context, echipa lui Vlad Filat a ținut să dea o lecție de istorie, menționând în mesaj cuvintele istoricului Nicolae Iorga: „un partid nu are dreptul să existe decât atunci când e o energie în viața țării și nu încă o dezbinare”

„Echipa PLDM amintește guvernării PAS o înțelepciune veche: Poți amăgi un timp câțiva oameni, dar nu poți amăgi permanent toți oamenii. Încetați să fraudați și să corupeți alegerile. Asta nu vă va ajuta să păstrați puterea. Asta vă va complica plecarea de la putere”, a fost conchis mesajul.

Amintim că, președintele socialiștilor, Igor Dodon, s-a adresat liderilor partidelor din opoziție pentru a organiza o întâlnire neoficială și a conveni să iasă împreună la proteste.

Citește și : CNA a sechestrat bunuri în valoare de peste 12 milioane de lei

„Dacă vreți să ne unim, trebuie să o facem la proteste. PAS și Maia Sandu se tem doar de proteste, nu de o hârtiuță scrisă UE sau SUA. Haideți fără discuții și declarații triumfale, eu sunt gata și chiar vă propun, haideți să ne unim neoficial și să facem un plan clar de proteste. Să ieșim toți, indiferent de viziuni, toți să ne unim împotriva Maiei Sandu. Dacă o să iasă doar socialiștii, o să spună – sunt a lui Putin. Năstase, Usatîi, Filat, Chicu, Ceban, haideți. Sunteți gata, sau vă temeți de ambasadori? Eu personal nu mă tem”, a menționat Igor Dodon.

De asemenea, menționăm că, nici un alt lider de partid încă nu a reacționat la îndemnul făcut de către Igor Dodon.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale

Cannes 2024: Regizorul Yorgos Lanthimos spune că lumea e mai ciudată decât filmele sale Regizorul Yorgos Lanthimos, prezent sâmbătă la Festivalul de Film de la...

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.