Wizz-Air a lansat cursa regulată Budapesta-Chișinău-Budapesta

Publicat:

Wizz-Air a lansat cursa regulată Budapesta-Chișinău-Budapesta

Cursa regulată Budapesta-Chișinău-Budapesta, operată de compania Wizz-Air, a fost lansată astăzi, anunță reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău.

Primii pasageri au avut parte de o atmosferă de sărbătoare prin organizarea evenimentului de celebrare cu decorarea zonei de check-in cu elemente festive și întâlnirea echipajului companiei aeriene, potrivit deschide.md.


Citește și : Grosu anunță o nouă inițiativă legislativă după ultima decizie a CC

Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei de zbor de pe Aeroportul Chișinău, prin inaugurarea rutei pe direcția Budapesta, de către partenerul nostru Wizz Air, marcând o etapă semnificativă în angajamentul Wizz Air de a oferi opțiuni de călătorie convenabile pentru călătorii moldoveni, oferindu-le tarife de călătorie accesibile”, a declarat Valeria Bragarenco, reprezentant compania Wizz-Air în R. Moldova.

PR managerul AIC, Natalia Cojocaru, a spus că relansarea rutei este un moment mult așteptat pentru pasagerii moldoveni: „Ne bucurăm că suntem tot mai conectați cu orașele europene la prețuri din ce în ce mai avantajoase și ne dorim ca aeroportul nostru să fie asociat doar cu emoții plăcute”.

Amintim că din data de 31 martie, compania Wizz Air a deschis o nouă rută directă spre Budapesta, și completează orarul de zbor prin cursa directă spre Veneția. Așadar, orarul de zbor al Aeroportului Internațional Chișinău, se completează cu două curse directe regulate pe direcția Chișinău – Budapesta – Chișinău și Chișinău – Veneția – Chișinău, cu frecvența de 2 ori pe săptămână, în fiecare zi de joi și duminică.

Totodată, începând cu 26 mai, compania HiSky deschide o nouă rută directă spre Germania, cu destinația Chișinău-Hamburg (HAM) – Chișinău (RMO).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău

Mitropolitul Vladimir s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău Mitropolia Chișinăului și Întregii Moldove, subordonată Patriarhiei Rusiei, a anunțat vineri că l-a primit în vizită...

Când va avea loc prima sesiune de screening în procesul de negociere cu UE

Când va avea loc prima sesiune de screening în procesul de negociere cu UE Prima sesiune de screening în procesul de negociere cu Uniunea Europeană...

Flux într-o continuă creştere de pasageri pe Aeroportul Internaţional Chişinău

Flux într-o continuă creştere de pasageri pe Aeroportul Internaţional Chişinău Peste 1,6 milioane de pasageri au folosit, în prima jumătate a acestui an, Aeroportul Internaţional...

Câștig de cauză pentru Consiliul Audiovizualului față de două posturi TV afiliate oligarhului Ilan Șor

Câștig de cauză pentru Consiliul Audiovizualului față de două posturi TV afiliate oligarhului Ilan Șor Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a acordat câștig de cauză Consiliului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.