Zelenski vrea să stabilească ‘noi căi de comunicare’ cu studenţii din toate ‘ţările prietene’

Publicat:

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat că intenţionează să stabilească “noi căi de comunicare” cu studenţii din toate “ţările prietene” pentru ca aceştia să cunoască realitatea pe care o trăieşte ţara sa, informează EFE, potrivit agerpres.

Într-un mesaj video difuzat joi noaptea şi preluat vineri de mass-media ucrainene, Zelenski a declarat că se pregăteşte să-şi continue activitatea, “cu formate speciale de comunicare cu societăţi care şi-au dovedit solidaritatea şi, în special, cu studenţi din ţările partenere”.


Citeşte şi: Kais Saied NU vrea observatori străini la alegerile din Tunisia – Black News

“În curând mă voi adresa studenţilor americani. Şi studenţilor din ţările europene. Trebuie să ne difuzăm ideile ucrainene şi să explicăm la toate nivelurile cum vedem noi, ucrainenii, viaţa în Europa şi în lume după acest război. Un război care a schimbat întreaga lume politică”, a apreciat el.

De la începutul invaziei ruse în Ucraina, la 24 februarie, Zelenski s-a concentrat pe dezvoltarea unei politici de comunicare atât internă, cât şi externă, pentru a prezenta situaţia dramatică cu care se confruntă ţara sa.

Citeşte şi: CUTREMUR puternic în Peru – Black News

Astfel, de la declanşarea conflictului, preşedintele ucrainean difuzează zilnic mesaje adresate populaţiei şi o informează prin intermediul reţelelor sociale despre toate convorbirile pe care le poartă cu lideri şi personalităţi din întreaga lume.

Totodată, Zelenski a intervenit prin videoconferinţă în parlamentele a zeci de ţări aliate şi s-a adresat participanţilor la numeroase reuniuni internaţionale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Viziunea Schengen despre o Europă fără frontiere e pusă la încercare în Germania

Viziunea Schengen despre o Europă fără frontiere e pusă la încercare în Germania Partidele de opoziție din Germania și membri ai coaliției guvernamentale cer mai multe...

Doi condamnaţi la moarte, executaţi prin injecţie letală în Utah şi Texas

Doi condamnaţi la moarte, executaţi prin injecţie letală în Utah şi Texas Un bărbat a fost executat joi, în statul Utah, cu privire la uciderea...

Podoliak: Moscova ‘plăteşte consecinţele’ agresiunii sale prin incursiunea ucraineană în regiunea rusă Kursk

Podoliak: Moscova 'plăteşte consecinţele' agresiunii sale prin incursiunea ucraineană în regiunea rusă Kursk Incursiunea ucraineană - care se află în desfăşurare de mai multe zile...

Iranul a executat prin spânzurătoare douăzeci şi nouă de bărbaţi, într-o singură zi

Iranul a executat prin spânzurătoare douăzeci şi nouă de bărbaţi, într-o singură zi Iranul a executat prin spânzurătoare - într-o singură zi, miercuri - 29...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.