Alec Baldwin va fi judecat pentru omor involuntar în moartea Halynei Hutchins

Publicat:

Alec Baldwin va fi judecat pentru omor involuntar în moartea Halynei Hutchins

Un judecător a refuzat cererea lui Alec Baldwin de a respinge acuzația de omor involuntar în legătură cu împușcătura mortală de pe platoul de filmare al filmului „Rust” din 2021. Actorul urmează să fie judecat în luna iulie.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată cu o armă pe care o folosea Baldwin pe platoul de filmare al filmului Rust, un western care se filma în New Mexico, potrivit stiripesurse.ro.


Citeşte şi : Parlicov: Gazul rusesc ar putea ajunge în R.Moldova prin Turcia și prin gazoductul transbalcanic în regim revers

Regizorul Joel Souza a fost, de asemenea, rănit în incident.

Procesul lui Baldwin este programat să aibă loc în luna iulie, notează BBC.

Actorul a susținut că nu a apăsat pe trăgaci. De asemenea, el a susținut că nu este vinovat pentru moartea directoarei de imagine, deoarece nu știa că arma conținea gloanțe reale și pentru că nu trebuia să existe muniție reală pe platou.

În aprilie, armuriera filmului Rust, Hannah Gutierrez-Reed, a fost condamnată la 18 luni de închisoare. Ea a făcut apel la condamnare săptămâna trecută.

Baldwin, în vârstă de 66 de ani, a fost pus sub acuzare în ianuarie de un mare juriu care a adus o nouă acuzație de omor involuntar, după ce procurorii au declarat că existau noi probe medico-legale. El a pledat nevinovat.

Acuzații similare împotriva actorului premiat cu Emmy au fost retrase anul trecut, cu doar două săptămâni înainte de începerea unui proces penal împotriva sa.

Citeşte şi : Pandemia covid-19 a scăzut speranţa de viaţă cu aproape doi ani în perioada 2019-2021

Avocații lui Baldwin au depus o cerere de respingere a cazului la începutul acestei luni, acuzând procurorii de „denigrare imorală” și de „încălcarea aproape a tuturor regulilor din carte” pentru a obține o acuzație din partea marelui juriu împotriva actorului.

Într-o decizie luată vineri seara, un judecător a respins cererea de a renunța la caz, respingând argumentele potrivit cărora procesul marelui juriu a fost părtinitor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

METEO// Cer variabil și maxime de 31 de grade Celsius

METEO// Cer variabil și maxime de 31 de grade Celsius Pentru ziua de astăzi, meteorologii ne promit vreme, în general, frumoasă și fără precipitații. Citește și:...

Premier Energy anunță pentru luni, 17 iunie deconectări de lumină. Adresele vizate

Premier Energy anunță pentru luni, 17 iunie deconectări de lumină. Adresele vizate Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că luni, 17 iunie 2024, vor...

FAA investighează titanul folosit în unele avioane Boeing şi Airbus

FAA investighează titanul folosit în unele avioane Boeing şi Airbus Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA investighează dacă au fost folosite documente false sau incorecte...

Evenimentele Zilei de 17 iunie în Istorie

Evenimentele Zilei de 17 iunie în Istorie 17 iunie este a 168-a zi a calendarului gregorian și a 169-a zi în anii bisecți.   Gandul zilei: “Când...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.