Alertă cu bombă la Universitatea din Cernăuţi

Publicat:

Universitatea Naţională ”Iuri Fedkovici” din Cernăuţi (Ucraina) a fost evacuată, vineri dimineaţă, ca urmare a unei alarme cu bombă.

Potrivit surselor citate, aceasta este a patra alertă cu bombă de la începutul anului universitar, care a avut loc pe 1 septembrie.


Citeşte şi: Ion Ceban conduce în sondajele pentru Primăria Capitalei
“Toată lumea, profesori şi studenţi, dar şi turişti, a fost evacuată din clădirile universităţii. La ora la care s-a dat alarma, în universitate aveau loc cursuri, conferinţe şi circuite turistice”, susţine un angajat al universităţii.

Accesul în perimetrul Universităţii din Cernăuţi a fost restricţionat, la faţa locului fiind prezente numeroase echipaje de poliţie, ambulanţe, pompieri, dar şi lucrători ai serviciilor de securitate ucrainene.

Universitatea Naţională “Iuri Fedkovici” din Cernăuţi este inclusă, din anul 2011, în Patrimoniul Mondial UNESCO. Fosta reşedinţă mitropolitană din Cernăuţi impresionează prin dimensiunile şi culorile pereţilor, de un spectaculos roşu-cărămiziu. Sălile, saloanele şi galeriile sunt decorate cu aur şi marmură.

Citește și : Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.