Ana Revenco este şefa Centrului pentru Combaterea Dezinformării

Publicat:

Ana Revenco este şefa Centrului pentru Combaterea Dezinformării

Fosta ministră a Afacerilor Interne, Ana Revenco, a fost numită în funcția de directoare a Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

Un proiect de hotărâre a fost aprobat de Parlament, cu votul a 60 de deputați, iar candidatura Anei Revenco a fost propusă de președintele R. Moldova, Maia Sandu, în conformitate cu prevederile Legii privind Centrul pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Platforma de Sprijin pentru Moldova a ajutat țara să depășească mai multe crize

În perioada 2021-2023, Ana Revenco a fost ministru al Afacerilor Interne.

Anterior, potrivit informațiilor din CV, ea a fost consilieră prezidențială în domeniul apărării și securității naționale, precum și secretară a Consiliului Suprem de Securitate.

De menționat că Ana Revenco a făcut parte din Grupul de experți privind acțiunile împotriva traficului de ființe umane (GRETA) din cadrul Consiliului Europei și a condus Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane.

Ana Revenco este şefa Centrului pentru Combaterea Dezinformării

Parlamentul a adoptat în luna iulie a acestui an Legea privind Centrul pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

Centrul are misiunea de a consolida cooperarea între instituții în lupta împotriva dezinformării, manipulării informațiilor și ingerințelor străine, care prezintă pericol sau pot prejudicia securitatea națională și periclita realizarea intereselor naționale.

Maia Sandu a înaintat candidatura Anei Revenco la funcția de director al Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.