Cântăreaţa americană Lizzo a anunţat că ‘demisionează’ din cauza ‘minciunilor’ spuse despre ea

Publicat:

Cântăreaţa Lizzo a anunţat că ‘demisionează’ din cauza ‘minciunilor’ spuse despre ea

Cântăreaţa americană Lizzo, care se confruntă de câteva luni cu acuzaţii de hărţuire din partea unora dintre fostele ei dansatoare, a declarat într-un mesaj publicat pe Instagram că “demisionează” din cauza “minciunilor” spuse despre ea – fără a preciza însă care este exact intenţia sa, informează AFP.

“M-am săturat să trebuiască să suport să fiu târâtă prin noroi de toată lumea din viaţa mea şi de pe internet”, a scris vineri artista afro-americană, în vârstă de 35 de ani şi al cărei nume real este Melissa Viviane Jefferson, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și:  Un al nouălea suspect în atentatul de la Moscova a fost arestat în Rusia

“Nu m-am înscris pentru a avea parte de astfel de lucruri – demisionez”, a scris ea în mesajul său, care nu precizează însă din ce anume intenţionează să “demisioneze” vedeta americană – industria muzicală, reţelele de socializare sau orice altceva.

Lizzo, adorată de fani pentru apărarea persoanelor supraponderale şi a stimei de sine, se confruntă cu o plângere depusă anul trecut de foste dansatoare, care o acuză de “hărţuire” şi “discriminare”.

Cântăreaţa a participat joi seară la o strângere de fonduri pentru campania prezidenţială a lui Joe Biden, la New York. Un avocat care le reprezintă pe acele dansatoare a criticat Partidul Democrat pentru această alegere, potrivit unor declaraţii publicate de compania mass-media NewsNation.

“Tot ceea ce vreau este să fac muzică şi să îi fac pe oameni fericiţi”, a scris Lizzo vineri. “Dar încep să cred că lumea nu mă vrea”, a adăugat ea în acelaşi mesaj online.

“Mă confrunt în mod constant cu minciuni despre mine şi sunt batjocorită pentru aspectul meu. Personalitatea mea este desfiinţată de oameni care nu mă cunosc şi care îmi insultă numele”, a dezvăluit artista.

Starleta americană Paris Hilton a reacţionat printr-un comentariu la mesajul publicat de Lizzo: “Noi te iubim, regino!”.

La începutul acestei luni, Lizzo declarase într-un alt mesaj pe Instagram că era pe cale să compună “cea mai bună muzică” a ei şi că “abia aşteaptă” ca aceasta să fie ascultată de public. “Sunt aproape gata să fiu din nou o persoană normală… să ies afară… să iubesc şi să am încredere în oameni”, a adăugat ea.

Citește și: Cel mai mare criminal în serie din România, eliberat: ‘Călăul de boschetari’ a ucis cu pietre 11 oameni

Lizzo, o cântăreaţă cu o voce puternică, născută la Detroit şi care şi-a petrecut copilăria în Houston, a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2019 datorită cântecelor sale soul şi rap.

Ea a câştigat în 2023 premiul categoriei “înregistrarea anului” la gala Grammy Awards cu single-ul “About Damn Time”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Norvegia este gata să recunoască un stat palestinian (premier)

Norvegia este gata să recunoască un stat palestinian (premier) Norvegia este pregătită să recunoască un stat palestinian, alături de alte ţări, a declarat vineri premierul...

FOTO/ Un pasager de pe cursa Istanbul-Chișinău, intenționa să transporte ilicit mijloace bănești în sume de 20000 USD și 4000 EUR, fără să le...

FOTO/ Un pasager de pe cursa Istanbul-Chișinău, intenționa să transporte ilicit mijloace bănești în sume de 20000 USD și 4000 EUR, fără să le...

Ungaria lui Viktor Orban, implicată în achiziţionarea principalului post TV de ştiri european, Euronews(presă)

Ungaria lui Viktor Orban, implicată în achiziţionarea principalului post TV de ştiri european, Euronews(presă) Entităţi apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat în secret...

Un bărbat bănuit că ar fi organizatorul contrabandei cu peste 180 mii dolari depistați la postul vamal Vulcănești, reținut

Un bărbat bănuit că ar fi organizatorul contrabandei cu peste 180 mii dolari depistați la postul vamal Vulcănești, reținut Serviciul Vamal, de comun cu Procuratura pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.