Chişinăul ‘îi dă peste nas’ lui Zaharova: ‘Un delir halucinant. A uitat demult ce este onestitatea și corectitudinea’

Publicat:

‘Un delir halucinant. A uitat demult ce este onestitatea și corectitudinea’

Maria Zaharova demult a uitat ce este onestitatea și corectitudinea, ceea ce reduce la zero valoarea mesajelor lansate de dumneaei.

Citeşte şi: Doi poliţişti împuşcaţi de un bărbat într-un comisariat din Paris – Stiripesurse.md


Declarația a fost făcută de Ministerul de Externe de la Chișinău drept răspuns la acuzațiile purtătorului de cuvânt al MID-ului rus precum că autoritățile moldovenești s-au lansat în practici naziste când au inclus limba română în Constituție.

”Este absolut dezolant când un oficial rus încearcă să ne învețe cine suntem și ce limbă vorbim, arătând o lipsă totală de respect față de poporul nostru. Problema reală este că Maria Zaharova demult a uitat ce este onestitatea și corectitudinea, ceea ce reduce la zero valoarea mesajelor lansate de dumneaei” se notează într-un comunicat al MAE.

‘Un delir halucinant. A uitat demult ce este onestitatea și corectitudinea’

Potrivit Externelor, Maria Zaharova pare să fie gata să comenteze pe orice subiect, inclusiv pe cele care nu sunt în aria ei de expertiză. Afirmațiile ei despre limba vorbită în Republica Moldova, nu pot fi luate în serios inclusiv deoarece purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe nu este un expert în lingvistică.

”Amintim că în anul 2003 Maria Vladimirovna Zaharova a susținut o teză de doctorat cu titlu „Transformarea conceptului de simbolistică în celebrarea Anului Nou tradițional în China modernă”. Presupunem că în ceea ce privește particularitățile sărbătorii Anului Nou, ea este de neîntrecut. Orice alte „paralele istorice” făcute de Zaharova seamănă mai degrabă cu delir halucinant” subliniază MAE.

Anterior, purtătorul de cuvânt al MID-ului de la Moscova, Maria Zaharova, a comparat politica preşedintelui Maia Sandu cu experimentele celui de-al Treilea Reich în ceea ce priveşte naţionalitatea şi limba oamenilor.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce se mai întâmplă în procesul de insolvenţă al companiei aeriene Air Moldova

Ce se mai întâmplă în procesul de insolvenţă al companiei aeriene Air Moldova Instanţa de judecată a stabilit data ședințe de validare a creanțelor în...

Moment de reculegere în Consiliul de Securitate al ONU în memoria preşedintelui iranian Raisi

Moment de reculegere în Consiliul de Securitate al ONU în memoria preşedintelui iranian Raisi Membrii Consiliului de Securitate al ONU au ţinut luni un moment...

SUA au transmis condoleanţe după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

SUA au transmis condoleanţe după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi Statele Unite au prezentat luni "condoleanţe oficiale" după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi şi a...

Suspecții de serviciu în cazul morții bizare a lui Ebrahim Raisi, președintele Iranului

Suspecții de serviciu în cazul morții bizare a lui Ebrahim Raisi, președintele Iranului Văzut de-a lungul timpului drept un posibil succesor al liderului suprem Ali...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.