De ce a plecat Stamate din funcție? Bolea pretinde că știe

Publicat:

De ce a plecat Stamate din funcție? Bolea pretinde că știe

Fosta președintă a Comisiei parlamentare juridică, numiri și imunități, Olesea Stamate, ar fi renunțat la funcție pentru că nu a fost de acord cu ultimele modificări propuse la Legea cu privire la Procuratură.

Citește și: Recean solicită Parlamentului modificarea structurii Guvernului


Cel puțin așa susține fostul socialist, deputatul Vasile Bolea, fostul socialist, care a preluat conducerea Partidului „Renașterea”.

Bolea a explicat, în cadrul emisiunii „Puterea a 4-a” de la N4, că totul s-a întâmplat la ultima ședință a Comisiei parlamentare de profil, atunci când discuțiile s-au purtat pe un „ton ridicat”.

„Ne-am întrunit în ședință la ora 14.00. pe ordinea de zi erau două subiecte, dar dna Roșca a propus să mai fie inclus ăsta cu modificarea Legii cu privire la Procuratură. Au fost 4 voturi din 6 necesare, dna Roșca a ieșit și, în 2-3 minute a venit președintele Parlamentului, Igor Grosu, Ne-au rugat să ieșim, pentru ca să rămână doar cei din PAS, am ieșit. Acolo erau discuții pe ton ridicat că se auzea din hol și după, subiectul a fost inclus pe ordinea de zi”, a dezvăluit Bolea.

El mai spune că, ulterior, Olesea Stamate s-a abținut de la vot atunci când a fost aprobat raportul Comisiei. Potrivit lui Bolea, următoarea președintă a Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului ar urma să fie deputata PAS, Veronica Roșca.

Anterior, în cadrul unei emisiuni TV, fosta președintă a Comisiei parlamentare juridică, numiri și imunități, deputata PAS, Olesea Stamate, recunoștea că „de multe ori, Parlamentul acționează ca un pompier” și spunea că  modificările legislative frecvente și în funcție de conjunctură „nu sunt normale”.

Totodată, ea a negat faptul că demisia sa din funcția de președinte al Comisiei parlamentare de profil ar avea legătură cu recentele modificări propuse la Legea cu privire la Procuratură.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025

Un nou joc din seria Grand Theft Auto va fi lansat în 2025 Take Two a anunţat că va lansa un nou joc din seria...

VIDEO – Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie

VIDEO - Prezentare de modă istorică în Arabia Saudită. Manechinele au defilat, pentru prima dată, în costume de baie Arabia Saudită a arătat lumii o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.