Dodon: PSRM nu a format coaliții cu PAS

Publicat:

Dodon: PSRM nu a format coaliții cu PAS

PSRM nu a format și nici nu va forma nici într-o localitate coaliții cu PAS. Asigurările au fost anunțate de socialistul Igor Dodon.

„Noi nu am format și nu formăm nicăieri coaliții cu PAS. Dar alegerile au trecut, oamenii trăiesc în același sat și trebuie să se ocupe de soluționarea problemelor cetățenilor, potrivit Știri.md.


Citeşte şi: Platforma DA e indignată de jocurile politice ale PAS-ului

Un exemplu este satul meu natal, Sadova. Acolo primar a fost ales un candidat independent, pe care l-am susținut. În consiliul sătesc, socialiștii au 5 mandate, PAS are 3, iar în total sunt 11 persoane. Deci, nu avem o majoritate a noastră acolo. Cu toate acestea, împreună cu PAS, socialiștii votează pentru problemele, care îi privesc pe oameni. Spuneți-mi, vă rog, este aceasta o coaliție sau nu? Nu, nu este o coaliție.

Sau, de exemplu, în Rezina, consilierii PSRM au votat împreună cu consilierii partidului lui Gligor, pentru președintele raionului din partea partidului Chicu. Este aceasta o coaliție cu Gligor? Nu!

Nu formăm coaliții la nivel local – nici cu PAS, nici cu alții. Dar vom vota pentru soluții în interesul oamenilor alături de toată lumea. Apropo, la fel va fi și în Chișinău”, a declara Dodon.

Citeşte şi: Dorin Recean spulberă speranţele fermierilor: ‘Guvernul nu trebuie să subvenționeze producerea de cereale’

  PAS și PSRM au format în mai multe consilii locale coaliții. Cel puțin asta s-ar fi întâmplat la Șoldănești, Dubăsari sau Ștefan-Vodă, unde fotoliile de președinți și vicepreședinți au fost împărțite între cele două formațiuni.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Europenii rămân uniţi în ceea ce priveşte sprijinul pentru Ucraina(sondaj)

Europenii rămân uniţi în ceea ce priveşte sprijinul pentru Ucraina (sondaj) Europenii rămân solidari cu Ucraina în faţa invaziei ruse şi sunt, în general, în...

Armata rusă a ocupat un cartier întreg din Ceasov Iar

Armata rusă a ocupat un cartier întreg din Ceasov Iar Ministerul rus al Apărării a revendicat miercuri într-un comunicat capturarea unui prim cartier din Ceasov...

AP OSCE salută progresele înregistrate de Republica Moldova

AP OSCE salută progresele înregistrate de Republica Moldova Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) salută agenda ambițioasă și fără...

Horror! O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş

O femeie a fost ÎNGHIŢITĂ de un piton uriaş Rămăşiţele unei femei dispărute au fost găsite în stomacul unui piton, care o înghiţise în întregime,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.