Horoscop 24 februarie 2024

Publicat:

Horoscop 24 februarie 2024

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental. 

Horoscop 24 februarie 2024 Berbec

Mici obstacole în parcursul profesional al Berbecilor. Sunt sfătuiți însă să nu se dea bătuți și să încerce de câte ori este nevoie pentru ca un lucru să le reușească, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și : George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’


Horoscop 24 februarie 2024 Taur

Taurii și-au neglijat sănătatea în ultima vreme, așa că… măcar câteva zile ar trebui să evite stresul și să încerce să se relaxeze.

Horoscop 24 februarie 2024 Gemeni

Pentru Gemeni se întrevăd ceva probleme în plan relațional, create de niște confesiuni făcute cui nu trebuia, spun astrele.

Horoscop 24 februarie 2024 Rac

E posibil ca Racii să mențină anumite relații la distanță pentru a reflecta asupra lor. Zi în care primiți ajutor și sfaturi din partea persoanelor dragi.

Horoscop 24 februarie 2024 Leu

Leii ar putea să pună mâna, în sfârșit, pe un bun pe care și-l doresc de multă vreme și pentru care au și muncit mult.

Horoscop 24 februarie 2024 Fecioară

Fecioarele s-ar putea bucura de o reușită pe care au așteptat-o atât de mult timp, încât credeau că nu se va mai întâmpla.

Horoscop 24 februarie 2024 Balanţă

Nativii Balanță pot fi dați exemplu printre ceilalți nativi, pentru chibzuința și responsabilitatea de care dau dovadă în planul de organizare a cheltuielilor.

Horoscop 24 februarie 2024 Scorpion

Scorpionii, în schimb, ar face bine să se abțină de la cheltuieli prea mari pentru că nu se anunță previziuni strălucite pentru ei în plan financiar.

Horoscop 24 februarie 2024 Săgetător

Și Săgetătorii sunt puțin stresați în plan financiar după niște cheltuieli mai mari, însă astrele spun că vor reuși să se mențină pe linia de plutire.

Horoscop 24 februarie 2024 Capricorn

Capricornii abia așteptau weekendul pentru a se putea bucura de distracție, de adrenalină, de ceea ce îi face să simtă că trăiesc.

Citeşte şi: Moscova acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Horoscop 24 februarie 2024 Vărsător

Un mic conflict cu cineva din familie i-ar putea supăra pe Vărsători, însă, dacă știu să lase de la ei, totul se va termina cu bine.

Horoscop 24 februarie 2024 Peşti

Iar nativii Pești sunt cu capul în nori și se pot simți ușor agitați în prezența cuiva de la locul de muncă sau din cercul lor de prieteni.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Jumătate din terenurile agricole din Republica Moldova ar putea fi afectate de secetă

Jumătate din terenurile agricole din Republica Moldova ar putea fi afectate de secetă Seceta a devenit ceva obișnuit în ultimii ani, iar prognozele arată că,...

De ce tinerii din ziua de azi îmbătrânesc mai repede decât ar trebui și sunt predispuși la cancer. Noua teorie lansată de oamenii de...

De ce tinerii din ziua de azi îmbătrânesc mai repede decât ar trebui și sunt predispuși la cancer. Noua teorie lansată de oamenii de...

Mihai Popșoi la Convenția moldo-americană: „Cetățenii noștri stabiliți aici și-au realizat visul american, dar nu au uitat de casă și încearcă să ajute Moldova”

Mihai Popșoi la Convenția moldo-americană: „Cetățenii noștri stabiliți aici și-au realizat visul american, dar nu au uitat de casă și încearcă să ajute Moldova” În...

VIDEO: A răpit două automobile în aceeași zi

VIDEO: A răpit două automobile în aceeași zi Un bărbat de 26 de ani a fost reținut, fiind suspectat  de răpirea a  două automobile, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.