Horoscop 26 februarie 2024

Publicat:

Horoscop 26 februarie 2024

Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste.

Horoscop 26 februarie 2024 Berbec

Pentru Berbeci, organizarea este cuvântul cheie. Totuși, nu grăbiți lucrurile și acordați-vă timp pentru fiecare responsabilitate în parte, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și : George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’


Horoscop 26 februarie 2024 Taur

Taurii nu sunt în cea mai bună stare. Aveți senzația că nimic nu merge conform planului. Astrele îi sfătuiesc să încerce o activitate nouă.

Horoscop 26 februarie 2024 Gemeni

Gemenii se vor confrunta cu o situație pe care mult timp au încercat să o ignore. Este momentul să clarificați lucrurile și astfel veți termina weekend-ul mult mai liniștiți și poate nu singuri.

Horoscop 26 februarie 2024 Rac

Recomandarea zilei pentru Raci este să fie echilibraţi. Încercați să nu spuneți ceva ce ați putea regreta, dar nici să vă lăsați insultați nu este benefic pentru viitor, spun astrele.

Horoscop 26 februarie 2024 Leu

Leii nu excelează la capitolul comunicare, dar pot scăpa basma curată dacă își folosesc zâmbetul în interacțiunile cu ceilalți.

Horoscop 26 februarie 2024 Fecioară

Nativii Fecioară sunt în totală opoziție. Veți spune chiar mai mult decât este necesar, însă, ar putea fi un lucru bun dacă aveți argumente solide.

Horoscop 26 februarie 2024 Balanţă

Pentru Balanțe, răbdarea s-a cam terminat. Sunteți curioși în ceea ce privește o veste pe care o așteptați de mult. Cea mai bună distragere este o ieșire cu prietenii.

Horoscop 26 februarie 2024 Scorpion

Pentru Scorpioni, o stare de supărare este iminentă. Încercați să nu le transmiteți și persoanelor dragi această energie, iar în a doua parte a zilei lucrurile vor reveni la normal.

Horoscop 26 februarie 2024 Săgetător

Săgetătorii ar putea să-și dedice ziua de vineri sportului. Alergați sau mergeți la sală, dar important este să vă și relaxați.

Horoscop 26 februarie 2024 Capricorn

Capricornii sunt avantajați pe plan financiar. Dacă vreți să achiziţionați bunuri de valoare sau să faceți un împrumut, este ziua perfectă.

Citeşte şi: Moscova acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Horoscop 26 februarie 2024 Vărsător

Vărsătorii au succes în orice își propun. Cheful de muncă vă ajută să vă atingeți obiectivele, însă atenție la colegii care vă pot pune mici piedici.

Horoscop 26 februarie 2024 Peşti

Nativii Pești pot conta pe ajutorul unor prieteni. Sunt trup și suflet în preajma voastră, gata să vă susțină oricând, fără niciun interes așa că… nu ezitați să-l cereți.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Parlamentul European a adoptat noi norme UE pentru a reduce, refolosi şi recicla ambalajele

Parlamentul European a adoptat noi norme UE pentru a reduce, refolosi şi recicla ambalajele Parlamentul European a adoptat miercuri noi măsuri pentru a face ambalajele...

Havuzurile din oraș vor fi puse în funcțiune începând cu 1 mai

Havuzurile din oraș vor fi puse în funcțiune începând cu 1 mai Toate, cele 14 havuzuri funcționale din Chișinău sunt verificate, așa încât de sărbătorile...

Organizaţii ecologiste critică importurile europene de gaze de şist din SUA

Organizaţii ecologiste critică importurile europene de gaze de şist din SUA Mai multe organizaţii ecologiste au criticat într-un raport creşterea exporturilor de gaze naturale...

Alegerile locale noi la Căușeni vor avea loc pe 17 noiembrie după ce primarul ales a fost decăzut din drepturi

Alegerile locale noi la Căușeni vor avea loc pe 17 noiembrie după ce primarul ales a fost decăzut din drepturi Alegeri locale noi în orașul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.