Ion Ceban: Investigația privind cheltuielile Partidului MAN, o comandă politică

Publicat:

Ion Ceban: Investigația privind cheltuielile Partidului MAN, o comandă politică

Investigația privind cheltuielile Partidului MAN „a fost o comandă politică împotriva partidului, iar cei care au dat comandă aveau totul pregătit”.

Declarațiile îi aparțin primarului general, Ion Ceban, liderul Partidului Politic „Mișcarea Alternativa Națională”.


Citeşte şi: Uniunea Europeană poate face R. Moldova mai puternică

„Încă o dată am demonstrat că am avut dreptate. Despre acest lucru vorbeam ieri, când am spus că „investigația” făcută a fost intenționată cu intimidarea oamenilor, pentru a servi drept bază pentru acțiunile de mai departe ale PAS, care, chipurile, s-au autosesizat”, scrie Ion Ceban pe canalul său de Telegram, transmite Știri.md.

Potrivit edilului, acest fapt a fost demonstrat și s-a văzut care „este presa de partid”.

„Despre folosirea resurselor administrative în campania electorală, partidul de la guvernare este campion la acest capitol, când primele persoane în stat au mers de mână cu fiecare primar candidat PAS, contrar Constituției și altor legi, când banii externi au fost redirecționați pe proiecte unde sunt primarii PAS și multe altele.

Cu pufușor sunt și la capitolul finanțarea partidului, atunci când în listele PAS găsim că paznic a donat nu 90 de lei ca la Partidul MAN, dar câte 10.000 de lei, doar că aceștia de la PAS nu au fost investigați”, susține Ceban.

De asemenea, acesta menționează că sunt persoane care au venituri modeste, dar au donat sume impunătoare pentru Partidul PAS în cadrul campaniei electorale.

Citeşte şi: Radu Marian ‘a dat de greu’ în troleibuz: ‘Am încercat, nu lucrează’

În context, edilul declară că s-au pregătit toate actele necesare pentru a face denunț pe Partidul PAS cu privire la „finanțarea formațiunii și folosirea resurselor administrative în campania electorală”.

„Dacă organele competente vor examina corect, atunci cred că vor apărea tare multe lucruri interesante și care nu au nimic cu democrația”, a conchis primarul Capitalei, Ion Ceban.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Descoperirea unui nou hormon explică monogamia

Descoperirea unui nou hormon explică monogamia Şoarecele oldfield are un tip unic de celulă suprarenală, care produce hormonul 20⍺-OHP, necunoscut până acum la şoareci. Hormonul...

Goldman Sachs caută să extindă liniile de credit pentru capital privat

Goldman Sachs caută să extindă liniile de credit pentru capital privat Banca americană de investiții Goldman Sachs intră pe piața împrumuturilor pentru fondurile de capital...

ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate

ADN-ul lui Alain Delon solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate Fiica lui Ari Boulogne, a cărui paternitate Alain Delon nu a...

Mbappe a plătit o jumătate de milion de euro pe un portret al lui Pele

Mbappe a plătit o jumătate de milion de euro pe un portret al lui Pele Atacantul francez Kylian Mbappe a cumpărat, în cadrul unei licitaţii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.