Mai mulţi oameni ar alege să cumpere maşini Tesla dacă Elon Musk nu ar fi la conducerea companiei

Publicat:

Mai mulţi oameni ar alege să cumpere maşini Tesla dacă Elon Musk nu ar fi la conducerea companiei

Mai mulţi oameni ar alege să cumpere maşini Tesla dacă Elon Musk nu ar fi la conducerea companiei. Este foarte probabil ca Elon Musk să contribuie la distrugerea reputaţiei, anunță Ziarul Financiar.

Numărul clienţilor potenţiali ai Tesla din SUA a început să scadă, conform unui studiu Caliber, scrie Reuters, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: FSB a arestat în Daghestan mai mulţi militanţi străini care au legături cu atacul de la Moscova

Dacă în noiembrie 2021 70% dintre americani luau în considerare să cumpere o maşină Tesla, numărul a scăzut la doar 31% în luna februarie a acestui an. Datele arată o scădere de 8% doar în luna ianuarie.

„Este foarte probabil ca Elon Musk să contribuie la distrugerea reputaţiei”, a declarat Shahar Silbershatz, CEO-ul Caliber. Acesta a mai explicat că 83% dintre americani îl asociază pe Elon Musk cu Tesla.

Reuters a vorbit cu cinci experţi în marketing, statistică şi industria auto, care au spus că declaraţiile politice ale lui Elon Musk cântăresc asupra imaginii de brand a Tesla.

Citește și: Fugarii Plahotniuc și Șor își păstrează cetățenia. Președinția refuză revocarea

„Este suficient de greu să atragi oameni chiar şi fără declaraţii politice”, a arătat Tim Calkins, profesor de marketing la Northwestern University’s Kellogg School of Management.

Teama de viitorul economic incert, lispa unor modele mai accesibile, dar şi creşterea competiţiei din partea rivalilor chinezi precum BYD au început, şi ele, să pună presiune pe Tesla.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Nina Costiuc s-ar fi aflat la volanul maşinii care s-a răsturnat la Ciocana

Nina Costiuc s-ar fi aflat la volanul maşinii care s-a răsturnat la Ciocana Primăriţa din Budești, Nina Costiuc, ar fi fost șoferița care a avut...

Operațiunea „Motociclistul”: sute de motocicliști amendați

Operațiunea „Motociclistul”: sute de motocicliști amendați Sute de motocicliști au fost sancționați de la începutul operațiunii „Motociclistul” – 8 aprilie. Citește și: Consilierii PAS cer atragerea...

Un elev de liceu a vrut să se sinucidă

Un elev de liceu a vrut să se sinucidă Un minor de 17 ani a fost transportat la spital, după ce acum câteva zile ar...

Consilierii PAS cer atragerea la răspundere a funcționarilor primăriei

Consilierii PAS cer atragerea la răspundere a funcționarilor primăriei Cu denunț la Procuratura Generală (PG). Consilierii municipali din partea PAS, au depus o nouă plângere...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.