Mel B de la Spice Girls va lansa o versiune extinsă a volumului ei de memorii pentru a sprijini supraviţuitorii abuzului domestic

Publicat:

Mel B de la Spice Girls va lansa o versiune extinsă a volumului ei de memorii pentru a sprijini supraviţuitorii abuzului domestic

Mel B, fostă componentă a trupei Spice Girls, va lansa o versiune extinsă a volumului ei de memorii din 2018, în care va împărtăşi mai multe detalii despre viaţa personală pentru a veni în sprijinul supravieţuitorilor abuzului domestic, informează Reuters.

Cântăreaţa şi personalitatea de televiziune britanică, pe numele adevărat Melanie Brown, a adăugat trei noi capitole volumului ”Brutally Honest”, în care îşi rememorează copilăria, ascensiunea meteorică la faimă şi căsătoria cu fostul soţ Stephen Belafonte, despre care a spus că a abuzat-o. Belafonte a negat acuzaţiile, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Cum a ajuns Rusia în vizorul ISIS

”Acum suntem în 2024 şi multe s-au întâmplat de atunci (de când a fost lansată cartea)… am fost decorată cu Ordinul Imperiului Britanic după ce am militat şi am sensibilizat opinia publică cu privire la abuzul domestic. Sunt logodită. Mi-am cumpărat prima locuinţă şi am avansat în procesul de vindecate în relaţii”, a declarat Brown pentru Reuters.

”Am vrut să le ofer supravieţuitorilor acea speranţă şi onestitate că ‘ştiţi ceva, şi eu trec încă prin asta, aşa cum sunteţi şi voi. Aşa că nu vă daţi bătuţi”.

Brown, patroana organizaţiei caritabile Women’s Aid, a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) în 2022 pentru servicii aduse cauzelor caritabile şi femeilor vulnerabile.

”Mi-a oferit un scop. E ca o extensie a conceptului de girl power pentru că am urlat girl power de când aveam 19 ani, apoi pentru vreo 10 ani am fost foarte neputincioasă, iar acum îmi spun adevărul”, a spus ea despre campania pe care a iniţiat-o împotriva abuzul domestic.

”Sunt… supravieţuitori care mă sprijină şi mă încurajează şi îmi spun ‘da, fii tu vocea noastră’ pentru că povestea mea este povestea lor”.

Brown, în vârstă de 48 de ani, a spus că iniţial şi-a lansat volumul de memorii după ce a fost încurajată atât de fiica ei, cât şi de prietena Louise Gannon, care a scris cartea alături de ea.

”Am o platformă… comunic cu oameni care nu au o voce, care nu au un loc sigur unde să poată primi ajutor sau unde să vorbească”, a spus Brown.

La începutul lunii, Spice Girls – alcătuită din Malanie Brown (Scary Spice), Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) şi Geri Horner, care înainte avea numele Geri Halliwell (Ginger Spice) – au publicat un videoclip care marchează 30 de ani de la primele audiţii ale trupei.

Trupa, care s-a format în 1994, a luat cu asalt clasamentele muzicale din întreaga lume cu hituri precum ”Wannabe” şi ”Say You’ll Be There” după care s-a despărţit. Patru dintre componente s-au reunit cu prilejul unui turneu în 2019.

Citește și : Cine este oligarhul care deține mall-ul în care a avut loc atacul terorist din Moscova

Întrebată dacă poate da un indiciu referitor la vreo noutate în ceea ce priveşte toate cele cinci Spice Girls, Brown a spus: ”Nu pot spune cu exactitate… dar am vorbit toate cinci… de mult, mult timp, de multe, multe luni”.

”Aşa că vom anunţa ceva în curând… şi ştiu că fanii nu vor fi dezamăgiţi. Va fi foarte interesant”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Papa Francisc avertizează, la Veneţia, împotriva impactului turismului excesiv asupra mediului

Papa Francisc avertizează, la Veneţia, împotriva turismului excesiv care afectează oraşul Papa Francisc avertizează din nou, duminică, la Veneţia, în Italia, împotriva impactului turismului excesiv...

8 cele mai frecvente greșeli în prepararea cozonacului de Paște

8 cele mai frecvente greșeli în prepararea cozonacului de Paște Credincioșii consideră cozonacul, de rând cu ouăle roșii, simbol al Învierii Domnului. Conform tradiției, gospodinele...

Jurnalistul rus Serghei Karelin, plasat în detenţie cu privire la realizarea unor videouri pentru echipa lui Navalnîi

Jurnalistul rus Serghei Karelin, plasat în detenţie cu privire la realizarea unor videouri pentru echipa lui Navalnîi Un jurnalist rus, Serghei Karelin, a fost plasat...

Rusia revendică cucerirea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei

Rusia revendică cucerirea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei Rusia revendică duminică cucerirea unui nou sat pe frontul de est, Novobahmutivka, într-un sector...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.