Mireasă, nuntă de coșmar: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

Publicat:

Mireasă, nuntă de coșmar: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

Visul unei tinere de a avea o nuntă perfectă s-a transformat în coșmar după ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar înainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nuntă și au furat pașapoartele mirilor.

Alexandra și iubitul ei proveneau din medii sociale diferite, iar familia lui nu o accepta. Bărbatul s-a născut într-o familie bogată din Obregón, Mexic, iar familia lui visa că se va însura cu o fată bogată. Dar Alexandra nu venea dintr-o familie bogată, ceea ce i-a făcut pe viitorii socri să suspecteze că stătea cu bărbatul pentru bani, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : America este principalul furnizor al Europei de ţiţei, motorină şi gaze naturale lichefiate

Apoi, familia mirelui a încercat să saboteze relația, amenințând-o și mituind-o să-l părăsească.

Când Alexandra și iubitul ei s-au logodit, soacra ei a simulat un atac de cord și i-a cerut fiului său să plătească toate costurile medicale.

Potrivit New York Post, care citează o postare pe Reddit, în ziua nunții, familia mirelui nu a participat, dar a trimis trei bărbați să arunce vopsea roșie pe mireasă. Oaspeții au crezut inițial că vopseaua era sânge. Mireasa s-a schimbat într-o altă rochie și a continuat nunta.

Când au văzut că nunta continuă, socrii au trimis un pont anonim la poliție, spunând că mirele ar putea avea droguri. Nu a durat mult până când poliția a ajuns la nuntă, i-a percheziționat pe invitați și a amenințat că-l încătușează pe mire. Nimeni nu a fost arestat, iar poliția a plecat curând.

Cu puțin timp înainte ca tinerii să pornească în luna de miere, familia mirelui i-a ascuns miresei pașaportul, încercând, de asemenea, să „mituiască agenția de turism pentru a strica călătoria”.

Citește și : Rusia a ocupat peste 300 de kilometri pătraţi din Ucraina în 2024

„Din fericire, nu a funcționat, iar mirii au plecat în luna de miere cu succes”, se încheie postarea.

Comunitatea locală din Mexic nu a tratat cu ușurință acțiunile familiei mirelui, considerând că a fost vorba de o hărțuire.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt

Moulin Rouge din Paris sărbătorește instalarea unei noi moriști de vânt Clubul de cabaret Moulin Rouge din Paris, ale cărui pale emblematice ale morii de...

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg)

Biden reduce din avantajul lui Trump în statele oscilante (sondaj Bloomberg) În ciuda prestaţiei sale slabe la dezbaterea electorală cu oponentul său republican Donald...

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte?

La ce îi folosește lui Putin o misterioasă stație radio care emite pe unde scurte? Vladimir Putin ar putea folosi un post de radio misterios...

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice

Rusia susține că a distrus două sisteme Patriot în Ucraina, după un atac cu rachete balistice Rachete balistice ruseşti Iskander au distrus două lansatoare pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.