O nouă plângere pentru agresiune sexuală, depusă împotriva rapperului P. Diddy

Publicat:

O nouă plângere pentru agresiune sexuală, depusă împotriva rapperului P. Diddy

O nouă plângere pentru agresiune sexuală a fost depusă împotriva rapperului american Sean ”Diddy” Combs, cea mai recentă dintr-o serie de acuzaţii împotriva acestui nume greu din hip-hopul american, informează AFP.

Crystal McKinney, fostă model, îl acuză pe cântăreţ de fapte de agresiune sexuală petrecute la New York în 2003, într-o plângere depusă marţi, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: 3.000 de deţinuţi din Ucraina sunt gata să plece pe front

Reclamanta afirmă că a fost ”presată să bea” alcool şi să consume marijuana, în combinaţie cu un alt stupefiant, după care a fost forţată să practice sex oral.

Rapperul şi producătorul în vârstă de 54 de ani, cunoscut şi sub numele ”Puff Daddy” şi ”P. Diddy”, este vizat, din 2023, de mai multe acuzaţii de viol, exploatare sexuală, precum şi de violenţe fizice şi psihologice.

O plângere civilă a fost depusă la New York în noiembrie de fosta lui iubită, cântăreaţa R&B Cassie, care l-a acuzat de viol în 2018 şi de ”comportament violent” şi ”deviant” timp de un deceniu, cum ar fi relaţii sexuale forţate cu lucrători sexuali. Conflictul a fost în cele din urmă reglat ”amiabil”, potrivit unui acord confidenţial.

Postul american de televiziune CNN a difuzat vineri un montaj de imagini preluate de pe camerele de supraveghere ale unui hotel din Los Angeles, datate martie 2026, şi care arătau o izbucnire violentă a rapperului împotriva partenerei de la acea vreme.

Ulterior, rapperul şi-a cerut iertare pentru comportamentul său ”dezgustător”.

Citește și: Adrian Băluțel: PSRM încearcă să limiteze accesul diasporei la vot

Crystal McKinney a spus că a simţit ”o obligaţie morală” de a se exprima după ce a văzut celelalte plângeri împotriva rapperului.

”În prezent, reclamanta suferă de depresie, anxietate, probleme cu încrederea în sine, un sentiment de devalorizare, precum şi probleme intime cauzate de agresiunea domnului Combs, se precizează în plângere, care precizează că rapperul s-a folosit de influenţa sa pentru a desfiinţa cariera reclamantei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10 Unii călători aleg un city break în funcție de...

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Volodimir...

VIDEO – Violențe la Euro 2024. Un bărbat care amenința cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg

VIDEO - Violențe la Euro 2024. Un bărbat care amenința cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg Un bărbat a fost împuşcat...

Ursula von der Leyen: Summitul din Elveţia a adus pacea mai aproape de Ucraina

Ursula von der Leyen: Summitul din Elveţia a adus pacea mai aproape de Ucraina Summitul din Elveţia din acest weekend a adus pacea mai aproape...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.