O nouă plângere pentru agresiune sexuală, depusă împotriva rapperului P. Diddy

Publicat:

O nouă plângere pentru agresiune sexuală, depusă împotriva rapperului P. Diddy

O nouă plângere pentru agresiune sexuală a fost depusă împotriva rapperului american Sean ”Diddy” Combs, cea mai recentă dintr-o serie de acuzaţii împotriva acestui nume greu din hip-hopul american, informează AFP.

Crystal McKinney, fostă model, îl acuză pe cântăreţ de fapte de agresiune sexuală petrecute la New York în 2003, într-o plângere depusă marţi, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: 3.000 de deţinuţi din Ucraina sunt gata să plece pe front

Reclamanta afirmă că a fost ”presată să bea” alcool şi să consume marijuana, în combinaţie cu un alt stupefiant, după care a fost forţată să practice sex oral.

Rapperul şi producătorul în vârstă de 54 de ani, cunoscut şi sub numele ”Puff Daddy” şi ”P. Diddy”, este vizat, din 2023, de mai multe acuzaţii de viol, exploatare sexuală, precum şi de violenţe fizice şi psihologice.

O plângere civilă a fost depusă la New York în noiembrie de fosta lui iubită, cântăreaţa R&B Cassie, care l-a acuzat de viol în 2018 şi de ”comportament violent” şi ”deviant” timp de un deceniu, cum ar fi relaţii sexuale forţate cu lucrători sexuali. Conflictul a fost în cele din urmă reglat ”amiabil”, potrivit unui acord confidenţial.

Postul american de televiziune CNN a difuzat vineri un montaj de imagini preluate de pe camerele de supraveghere ale unui hotel din Los Angeles, datate martie 2026, şi care arătau o izbucnire violentă a rapperului împotriva partenerei de la acea vreme.

Ulterior, rapperul şi-a cerut iertare pentru comportamentul său ”dezgustător”.

Citește și: Adrian Băluțel: PSRM încearcă să limiteze accesul diasporei la vot

Crystal McKinney a spus că a simţit ”o obligaţie morală” de a se exprima după ce a văzut celelalte plângeri împotriva rapperului.

”În prezent, reclamanta suferă de depresie, anxietate, probleme cu încrederea în sine, un sentiment de devalorizare, precum şi probleme intime cauzate de agresiunea domnului Combs, se precizează în plângere, care precizează că rapperul s-a folosit de influenţa sa pentru a desfiinţa cariera reclamantei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

MAE a refuzat să permită intrarea în țară pentru o delegație de oficiali de la Kremlin. Rusia amenință: ”Ne vom aminti acest lucru!”

MAE a refuzat să permită intrarea în țară pentru o delegație de oficiali de la Kremlin. Rusia amenință: ”Ne vom aminti acest lucru!” MAE a...

Maia Sandu, la summitul din Elveția: ‘Noi toți vrem pace. Pacea Ucrainei este pacea Moldovei’

Maia Sandu, la summitul din Elveția: 'Noi toți vrem pace. Pacea Ucrainei este pacea Moldovei' Președinta Maia Sandu participă la Summitul pentru pace în Ucraina,...

CIO a autorizat 25 de sportivi ruşi şi belaruşi să participe la Jocurile Olimpice de la Paris

CIO a autorizat 25 de sportivi ruşi şi belaruşi să participe la Jocurile Olimpice de la Paris Comitetul Internaţional Olimpic a dat publicităţii sâmbătă o...

Seniorii din Capitală sunt invitați la muzică și dans în parc, la o nouă ediție a „Dialogului între Generații”

Seniorii din Capitală sunt invitați la muzică și dans în parc, la o nouă ediție a „Dialogului între Generații” În weekendul 15-16 iunie seniorii din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.