ODA are un nou director

Publicat:

ODA are un nou director

Viceprim-ministrul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba a anunțat pe Facebook că Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului are un nou director.

Potrivit acestuia, Vadim Codreanu are o experiență vastă în sectorul privat, dar și în instituțiile statului.


A lucrat cu Purcari, a fost expert pentru USAID și pentru Comisia Europeană în dezvoltarea antreprenoriatului și agrobusiness, a lucrat cu Asociația Moldova Fruct, are experiență în domeniul financiar. Are studii economice și acum face MBA la Viena.

”Guvernul Construiește afaceri, iar ODA are nevoie de viziune și o atitudine cât mai pro-business, pentru a continua și a avansa reforma demarată anterior. Împreună o să impulsionăm programele existente și o să elaborăm noi produse pentru a susține antreprenorii. Întreprinderile Mici și Mijlocii, antreprenorii noștri cu care ne mândrim, trebuie să știe că au în ODA un partener de afaceri și un suport”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa de socializare.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ODA, Vadim Codreanu este absolvent al Academiei de Studii Economice, urmând în prezent un program de studii la Universitatea Central Europeană din Viena, Austria, cu specializare în Management Executiv Global, pe care urmează să-l finalizeze în vara acestui an.

,,Vadim Codreanu este expert în gestionarea și dezvoltarea afacerilor, cu o experiență vastă în sectorul public și privat. În ultimii doi ani, a ocupat poziția de Director de Proiecte la Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii. Pe lângă aceasta, a furnizat servicii de consultanță ca expert în inovații pentru proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Chemonics, precum și pentru Berlin Economics.

De-a lungul carierei sale, a fost Expert senior în proiecte finanțate de Uniunea Europeană și alte organizații internaționale, inclusiv Delegația Uniunii Europene în R. Moldova. Printre realizările sale se numără elaborarea conceptului unui parc științific și de inovații în agricultură în R. Moldova. Vadim Codreanu a fost trainer al Asociației Camerelor Europene de Comerț și Industrie (Eurochambres) sprijinind 32 de companii moldovenești în accesarea piețelor Uniunii Europene”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Hezbollah anunţă lansarea a zeci de rachete asupra Israelului

Hezbollah anunţă lansarea a zeci de rachete asupra Israelului Gruparea şiită libaneză Hezbollah, susţinută de Iran, a anunţat vineri că a lansat "zeci de rachete"...

Biden şterge o nouă serie de credite studenţeşti, de 7,4 miliarde de dolari

Biden şterge o nouă serie de credite studenţeşti, de 7,4 miliarde de dolari Administraţia preşedintelui american Joe Biden va anula credite de studii în valoare...

FOTO/ Bărci gonflabile și accesorii pentru acestea, tăinuite într-un camion, depistate la vama Tudora. Ce riscă șoferul

FOTO/ Bărci gonflabile și accesorii pentru acestea, tăinuite într-un camion, depistate la vama Tudora. Ce riscă șoferul Cazul a fost înregistrat de funcționarii postului vamal...

SUA trimit întăriri în Orientul Mijlociu pe fondul ameninţărilor Iranului

SUA trimit întăriri în Orientul Mijlociu pe fondul ameninţărilor Iranului Statele Unite au anunţat vineri trimiterea de întăriri în Orientul Mijlociu, pe măsură ce...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.