Olivia Colman şi Benedict Cumberbatch vor juca împreună în lungmetrajul ‘The Roses’

Publicat:

Olivia Colman şi Benedict Cumberbatch vor juca împreună în lungmetrajul ‘The Roses’

Actorii Olivia Colman şi Benedict Cumberbatch vor interpreta rolurile principale în lungmetrajul “The Roses”, o adaptare a filmului clasic din 1989 “The War of the Roses”, informează revista americană Variety.

Noua producţie, o comedie cu accente noir, se află în prezent în dezvoltare şi va fi regizată de Jay Roach, un cineast cunoscut pentru filme precum “Bombshell” şi “Meet the Parents”, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: FSB a arestat în Daghestan mai mulţi militanţi străini care au legături cu atacul de la Moscova

Scenariul a fost scris de Tony McNamara, cunoscut pentru producţii precum “Poor Things” şi “The Great”, pe baza cărţii “The War of the Roses”, publicată de scriitorul Warren Adler în 1981.

Filmul prezintă povestea unui cuplu aparent perfect, format din Theo (Benedict Cumberbatch) şi Ivy (Olivia Colman), care au o carieră de succes, copii minunaţi şi o viaţă sexuală de invidiat. Dar sub faţada familiei perfecte se ascunde un adevărat “focar” de competiţie şi resentimente, care se reaprinde atunci când visele profesionale ale lui Theo se prăbuşesc.

Citește și: Fugarii Plahotniuc și Șor își păstrează cetățenia. Președinția refuză revocarea

Studioul 20th Century Fox a lansat ecranizarea originală a romanului “The War of the Roses” în 1989, regizată de Danny DeVito şi avându-i în rolurile principale pe actorii Michael Douglas şi Kathleen Turner.

Acel lungmetraj a câştigat numeroase trofee şi a primit o nominalizare la premiile BAFTA şi trei nominalizări la Globurile de Aur, inclusiv la categoria “cel mai bun film”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Lovitură de teatru în Mitropolia Moldovei: Al treilea ierarh din Moldova a fost hirotonit de ÎPS Vladimir

Lovitură de teatru în Mitropolia Moldovei: Al treilea ierarh din Moldova a fost hirotonit de ÎPS Vladimir Ieri, Mitropolitul Vladimir a hirotonit al treilea episcop...

226 de agricultori au depus cereri pentru Creditul Agricol de Urgență

226 de agricultori au depus cereri pentru Creditul Agricol de Urgență În perioada 1 martie-19 aprilie, au fost depuse 226 de solicitări pentru Creditul Agricol...

Alaiul MAN a colindat prin toată ţara

Alaiul MAN a colindat prin toată ţara Echipa Partidului Mișcarea Alternativă Națională (MAN), sâmbătă, a fost la discuții cu oamenii din întreaga țară. Ion Ceban, liderul...

CUB și-a stabilit prioritățile pentru viitorul apropiat

CUB și-a stabilit prioritățile pentru viitorul apropiat Consiliul Național Politic (CNP) al Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB) s-a întrunit, la 20 aprilie, pentru a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.