Papa Francisc a lăudat frumuseţea naturală în timpul unei întâlniri cu chirurgi plasticieni

Publicat:

Papa Francisc a lăudat frumuseţea naturală în timpul unei întâlniri cu chirurgi plasticieni

Papa Francisc a lăudat frumuseţea naturală care nu a fost îmbunătăţită pe cale cosmetică, în timpul unei întâlniri cu un grup de chirurgi plasticieni ce a avut loc joi cu ocazia unei audienţe la Vatican, informează Reuters.

“Vă primesc cu zâmbetul pe buze, natural, nu remodelat!’, a spus papa Francisc, adresându-se membrilor Asociaţiei Absolvenţilor Cursurilor Profesorului Ivo Pitanguy (AEXPI), potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: 3.000 de deţinuţi din Ucraina sunt gata să plece pe front

Ivo Pitanguy a contribuit la răspândirea la nivel global a chirurgiei plastice în scopuri reconstructive, precum şi la satisfacerea dorinţelor estetice ale persoanelor bogate şi ale celebrităţilor, înainte de moartea sa din 2016.

Vorbind în limba spaniolă, suveranul pontif le-a mulţumit membrilor asociaţiei pentru că încearcă să “aducă un zâmbet pe feţele” multor copii bolnavi prin intermediul unor operaţii de chirurgie plastică în scopuri reconstructive.

Papa Francisc a lăudat frumuseţea care nu este supusă “tendinţelor planificate din industria modei, industria culturii, cultura aparenţelor, ci care se conectează la adevărul umanităţii, la fiinţa sa cea mai intimă, pe care nu o putem desfigura”.

Citește și: Adrian Băluțel: PSRM încearcă să limiteze accesul diasporei la vot

“Chipurile noastre sunt destinate să reflecte o frumuseţe care merge dincolo de ceea ce poate fi perceput cu ochii trupului”, le-a spus suveranul pontif chirurgilor vizitatori, care se află la Roma pentru a participa la un congres organizat de AEXPI.

Congresul intitulat “Când ştiinţa întâlneşte frumuseţea” va avea loc la Roma în perioada 24-25 mai.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Maia Sandu, discurs despre pace în Elveția la Summitul dedicat Ucrainei. La ce s-a referit

Maia Sandu, discurs despre pace în Elveția la Summitul dedicat Ucrainei. La ce s-a referit Șefa statului, Maia Sandu, a ținut un discurs la Summitul...

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10

Topul orașelor cu cea mai bună mâncare din lume. Un singur oraș european între primele 10 Unii călători aleg un city break în funcție de...

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski

Odobescu: România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Zelenski România a susţinut de la început formula de pace a preşedintelui Volodimir...

VIDEO – Violențe la Euro 2024. Un bărbat care amenința cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg

VIDEO - Violențe la Euro 2024. Un bărbat care amenința cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg Un bărbat a fost împuşcat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.