Putin: Remarca lui Biden ‘ticălos nebun’ arată de ce acesta e totuşi preferabil ca preşedinte faţă de Trump

Publicat:

Putin: Remarca lui Biden ‘ticălos nebun’ arată de ce acesta e totuşi preferabil ca preşedinte faţă de Trump

Preşedintele rus Vladimir Putin a susţinut joi că recentul calificativ de “ticălos nebun” folosit referitor la el de omologul său american Joe Biden arată de ce Kremlinul îl consideră totuşi pe acesta din urmă preferabil ca preşedinte faţă de Donald Trump, relatează Reuters.

“Noi suntem gata să lucrăm cu orice preşedinte. Dar eu cred că pentru noi Biden este preferabil, pentru Rusia, şi judecând după ce a spus am perfectă dreptate”, a declarat surâzând Putin la televiziunea de stat, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : George Simion nu-i rămâne dator lui Recean: ‘Vrem o singură ţară!’

“Nu-i ca şi cum mi-ar putea spune ‘ Mulţumesc, Volodea, bravo, mi-ai fost de mare ajutor”, a adăugat el.

“M-aţi întrebat care este mai bun pentru noi. Am spus atunci şi cred în continuare că pot să repet: Biden”, a subliniat Putin.

Kremlinul a declarat joi că remarca liderului de la Casa Albă la adresa lui Vladimir Putin nu face cinste SUA şi celor care utilizează un astfel de limbaj şi consideră că a fost o încercare nereuşită a preşedintelui american de a apărea ca un “cowboy de la Hollywood”.

Expresia folosită de Biden în limba engleză, miercuri, la un eveniment legat de strângerea de fonduri pentru alegeri la San Francisco, a fost “crazy SOB”, prescurtare de la “son of a bitch”, care poate fi tradusă prin “nenorocit”, “ticălos” sau “fiu de căţea”.

Citeşte şi: Moscova acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Întrebat săptămâna trecută de un jurnalist care preşedinte ar fi mai bun pentru Rusia, în perspectiva alegerilor prezidenţiale care au loc în noiembrie în SUA, Putin a răspuns: “Biden este o persoană mai experimentată. Este previzibil, este un politician cu experienţă”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Atenție la pește și produsele derivate. Ansa vine cu recomandări

Atenție la pește și produsele derivate. ANSA vine cu recomandări Pentru că în această perioadă peștele este la mare căutare, Agenția națională pentru Siguranța Alimentelor...

Andrei Galațchi, ‘omul lui Șor’ a fost eliberat din arest preventiv

Andrei Galațchi, 'omul lui Șor' a fost eliberat din arest preventiv Andrei Galațchi, candidatul Partidului „Șansa” pentru funcția de primar al orașului Cricova din municipiul...

Un internaut a filmat momentul în care un șofer ar fi oferit bani unor agenți ai poliției

Un internaut a filmat momentul în care un șofer ar fi oferit bani unor agenți ai poliției Imagini ce provoacă multe semne de întrebare au...

Iranul și Pakistanul a cerut Consiliului de Securitate al ONU să ia măsuri împotriva Israelului

Iranul și Pakistanul a cerut Consiliului de Securitate al ONU să ia măsuri împotriva Israelului Într-un comunicat comun publicat miercuri de Ministerul de Externe de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.