Au fost reluate lucrările de construcție a sistemului de canalizare în Nisporeni și Vărzărești

Publicat:

Au fost reluate lucrările de construcție a sistemului de canalizare în Nisporeni și Vărzărești

ADR Centru a întreprins astăzi la 1 aprilie 2024 o vizită de monitorizare la proiectul regional „Apeduct Prut – Nisporeni. Evacuarea apelor reziduale a or. Nisporeni (etapele II și III) și comuna Vărzărești„, acolo unde, continua lucrările de construcție a sistemului de canalizare. 

Proiectul regional prevede construcția a 43 km rețele de canalizare pentru 8 mii de locuitori ai orașului Nisporeni și alte 4 mii din comuna Vărzărești, potrivit news.ungheni.org.


Citește și: FSB a arestat în Daghestan mai mulţi militanţi străini care au legături cu atacul de la Moscova

În cadrul vizitei în teren, echipa agenției, împreună cu reprezentanții locali, dirigintele de șantier și reprezentantul agentului economic care execute lucrările, au discutat cu privire la lucrările ce sunt în executare, dar și cele care urmează să fie realizate în timpul apropiat.

Directorul ADR Centru, Ion Pînzari, a solicitat antreprenorului accelerarea lucrărilor de construcție, astfel încât proiectul să respecte termenii stabiliți conform graficului de execuție.

La momentul actual, sunt în desfășurare lucrările de construcție a sistemului de canalizare pe câteva străzi concomitent, iar imediat după finalizarea acestora, antreprenorul execută lucrări de restabilire a părții carosabile pentru a o aduce la starea inițială.

Citește și: Fugarii Plahotniuc și Șor își păstrează cetățenia. Președinția refuză revocarea

Valoarea lucrărilor prevăzute în proiect sunt estimate la suma de peste 50 milioane lei, bani prevăzuți din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală și cofinanțarea beneficiarului.

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Rapperul Sean ‘Diddy’ Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

VIDEO -  Rapperul Sean 'Diddy' Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean...

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului ‘Call of Duty’ pe un serviciu de abonament

Microsoft va lansa următoarea ediţie a jocului 'Call of Duty' pe un serviciu de abonament Microsoft intenţionează să lanseze următoarea ediţie a jocului video ”Call...

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea

Ultima modă în chirurgia estetică: keratopigmentarea Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici...

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline

Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi, vândut la licitaţie cu 762.400 de lire sterline Şerveţelul pe care FC Barcelona s-a angajat să îl...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.