De 9 mai traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi. Află care 

Publicat:

De 9 mai traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi. Află care

Traficul rutier va fi suspendat pe anumite străzi din capitală, în legătură cu desfășurarea acțiunilor și manifestărilor cultural artistice dedicate Zilei Europei. Începând cu 8 mai, ora 10.00, și până pe 10 mai, ora 7.00, troleibuzele și autobuzele care traversează Piața Marii Adunări Naționale vor fi redirecționate pe străzile adiacente, transmite IPN.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe strada București (tur-retur). Unitățile de transport de pe ruta nr. 4, spre sectorul Buiucani: pe străzile Ciuflea, București, iar spre sectorul Botanica, de pe strada Vasile Lupu pe străzile Mateevici, Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.


Troleibuzul de pe ruta nr. 34, spre sectorul Centru: pe străzile Șciusev, București, iar spre comuna Trușeni: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Alecsandri, București, Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul nr. 5, tur: pe traseul stabilit. Retur: de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu- Bodoni pe străzile Columna, Alecsandri, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Unitățile de transport de pe ruta nr. 9, tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, străzile Kogălniceanu, Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Pușkin, Alexandru cel Bun, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul de pe ruta nr. 11, tur-retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Pușkin, Alexandru cel Bun, Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Războiul din Ucraina scoate la iveală defectele și slăbiciunile unora dintre cele mai sofisticate arme americane

Războiul din Ucraina scoate la iveală defectele și slăbiciunile unora dintre cele mai sofisticate arme americane Ajutorul american de 61 de miliarde de dolari, aprobat...

Vulcanul Ibu din Indonezia, aflat pe „Inelul de foc” al Pacificului, a început să erupă. Unde pleacă locuitorii

Vulcanul Ibu din Indonezia, aflat pe „Inelul de foc” al Pacificului, a început să erupă. Unde pleacă locuitorii Mai multe localități de pe o insulă...

VIDEO – Elicopterul în care s-ar afla președintele Iranului s-ar fi prăbușit

Elicopterul în care s-ar afla președintele Iranului s-ar fi prăbușit Salvatorii din Iran încearcă să ajungă la un elicopter implicat într-un ”incident” în timp ce...

Votat în Parlament. Lucrările de construcție zgomotoase, interzise în blocuri duminică, de sărbători și după ora 18.00

Votat în Parlament. Lucrările de construcție zgomotoase, interzise în blocuri duminică, de sărbători și după ora 18.00 Lucrările de construcție care produc zgomot vor fi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.