Netanyahu dă undă verde unei noi runde de negocieri cu Hamas

Publicat:

Netanyahu dă undă verde unei noi runde de negocieri cu Hamas

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dat undă verde unei noi runde de negocieri – la Doha şi la Cairo – în vederea unui armistiţiu în Războiul din Fâşia Gaza, anunţă vineri biroul acestuia, după ce negocierile păreau să se afle în impas, relatează AFP.

”Benjamin Netanyahu a discutat cu directorul (serviciilor israeloiene de informaţii externe) Mossad (David Barnea) şi cu directorul (serviciilor israeliene de informaţii interne) Shin Beth (Ronen Bar) şi a aprobat o nouă rundă de negocieri în zilele următoare, la Doha şi la Cairo”, anunţă într-un comunicat biroul şefului Guvernului, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Cum a ajuns Rusia în vizorul ISIS

Consiliul de Secrutate al ONU a adoptat luni o rezoluţie prin care cere un ”armistiţiu imediat” în Războiul din Fâşia Gaza.

Israelul şi mişcarea islamistă palestiniană Hamas se acuză reciproc de incapacitatea de a ajunge la un acord asupra unei încetări a focului, după aproape şase luni de război în enclavă.

Qatarul, o ţară mediatoare, anunţa marţi că negocieri între Hamas şi Israel cu privire la un armistiţiu în Fâşia Gaza şi eliberarea ostaticilor continuă, însă puţine informaţii au fost comunicate ulterior de către diversele părţi la negocieri.

Citește și : Cine este oligarhul care deține mall-ul în care a avut loc atacul terorist din Moscova

Biroul lui Netanyahu anunţă că acesta a discutat cu şeful Mossad, David Barnea, despre negocieri, dar nu a precizat dacă Barnea urmează să se ducă la Doha sau la cairo la negocieri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cel puțin cinci oameni au murit în SUA din cauza tornadelor

Cel puțin cinci oameni au murit în SUA din cauza tornadelor Noi tornade devastatoare au lovit, duminică, zona centrală a Statelor Unite, provocând moartea a...

Vicepreședinta Radei Supreme a Ucrainei vine în Moldova

Vicepreședinta Radei Supreme a Ucrainei vine în Moldova Vicepreședinta Radei Supreme a Ucrainei Olena Kondratiuk vizitează Republica Moldova. Vicespeakerul ucrainean va avea o întrevedere cu Președintele...

Deconectări de energie electrică pentru luni, 29 aprilie

Deconectări de energie electrică pentru luni, 29 aprilie Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că luni, 29 aprilie 2024, vor avea loc lucrări programate...

METEO: Cer variabil și fără precipitații

METEO: Cer variabil și fără precipitații Meteorologii promit vreme stabilă pentru ziua de astăzi. Precipitații nu se prevăd, deși, în mare parte, cerul va fi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.