Tesla a cheltuit 200.000 de dolari pentru publicitate pe X

Publicat:

Tesla a cheltuit 200.000 de dolari pentru publicitate pe X

Tesla, compania de automobile care se ferește să dea bani pe publicitate, a cheltuit 200.000 de dolari pentru publicitate pe X până în luna februarie a acestui an.

Nu este clar când au început aceste cheltuieli, deoarece Tesla nu defalcă nicio cheltuială în 2023, arată CNN, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Maia Sandu salută decizia CC: ‘Uniți pentru Moldova Europeană vom reuși să îndeplinim obiectivul nostru comun’

Așadar, este posibil ca toți cei 200.000 de dolari să fi fost cheltuiți doar în primele două luni ale acestui an.

X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a înregistrat o scădere a agenților de publicitate de când Musk a cumpărat platforma în 2022.

Uneori, agenții de publicitate s-au retras din cauza îngrijorării de a fi asociați cu comentariile controversate ale lui Musk.

Pierderea veniturilor din publicitate de când Musk a cumpărat ceea ce pe atunci se numea Twitter a pus sub semnul întrebării viitorul companiei, potrivit comentariilor făcute de Musk însuși.

În trecut, Tesla a devenit un producător auto important fără să cheltuiască bani pe publicitate. Musk respinsese necesitatea de a face publicitate.

“Tesla nu face reclamă și nu plătește pentru sponsorizări. În schimb, folosim acei bani pentru a face produsul grozav”, a declarat el într-un tweet din 2019.

Citește și : Interesele comune ale Iranului şi Israelului

Dar compania s-a confruntat cu o creștere mai slabă a cererii de vehicule electrice decât au prognozat mulți, iar vântul potrivnic al ratelor mai mari ale dobânzilor face mai scumpă finanțarea achizițiilor de mașini pentru consumatori.

Ca răspuns, Tesla a redus prețurile. Cu toate acestea, Tesla tocmai a raportat prima scădere a vânzărilor de la an la an de la vârful pandanturii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Şase copii şi un adult, răniţi într-un atac rus cu bombe aeriene, în regiunea Harkov

Şase copii şi un adult, răniţi într-un atac rus cu bombe aeriene, în regiunea Harkov Şase copii şi un adult au fost răniţi joi într-un...

Ministrul Energiei: R.Moldova intră într-o nouă eră a livrărilor de gaze naturale

Ministrul Energiei: R.Moldova intră într-o nouă eră a livrărilor de gaze naturale Moldova intră într-o nouă eră a livrărilor de gaze naturale și va lansa...

Câinii maidanezi din Chișinău s-au înmulțit.  Activitatea azilului de câini din Chișinău nu are autorizație 

Câinii maidanezi din Chișinău s-au înmulțit. Activitatea azilului de câini din Chișinău nu are autorizație Municipiul Chișinău are un azil pentru câinii străzii, pentru a...

Rusia a atacat masiv Ucraina în aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate”

Rusia a atacat masiv Ucraina în aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate” Rusia a folosit peste...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.